Klanten

Marloes Jager, team Contentmanagement Hogeschool Utrecht: “Marjolijn heeft voor ons diverse opdrachten op het gebied van tekstredactie opgepakt. Ze is een professionele, betrouwbare redacteur met oog voor detail. Ze werkt snel, nauwkeurig en zorgt ervoor dat deadlines altijd netjes worden gehaald. Door haar open en proactieve houding is het prettig om met haar samen te werken.”

 

 

Stijntje Vogelaar, nieuwscoördinator Hogeschool Utrecht: “Marjolijn heeft langere tijd nieuwsbrieven voor me geredigeerd en gemaakt. Ze is prettig in de omgang, flexibel en stelt vragen wanneer nodig. Verder kan ze heel zelfstandig werken.”

 

 

 

Theo van der Bom, directeur-bestuurder Ergotherapie Nederland: “Marjolijn is twee keer vervanger geweest voor onze manager marketing & communicatie, in totaal negen maanden. Ze heeft de werkzaamheden naar volle tevredenheid en voortvarend opgepakt. Marjolijn is ook eindredacteur van ons Ergotherapie Magazine. Door de prima samenwerking met de hoofdredacteur is het Magazine duidelijk in kwaliteit verbeterd.”

 

 

fysioClair van Baal, eigenaar Manueel-Fysiocare: “Marjolijn heeft mij goed geholpen door het schrijven van webteksten voor mijn eigen praktijk, Manueel-Fysiocare (praktijk voor manuele therapie, fysiotherapie en dry needling). Ik had veel aan de heldere en krachtige zinnen die ze voor mij op papier kon zetten. Doordat Marjolijn me kon helpen bij het schrijven van de teksten had ik meer energie om veel andere dingen voor het opstarten van de praktijk te organiseren. Dank!”

 

Kim10551601_1443740015904081_8366325887344903366_o (2) Koops, historica en eigenaar van Over Ons Onderzoek. “Marjolijn heeft mijn familieboeken geredigeerd. Ze werkt niet alleen snel maar is ook nauwkeurig. Haar persoonlijke aanpak en open houding maken het gemakkelijk om vragen te stellen en te overleggen. Van Marjolijn krijg je niet gewoon een mooi geredigeerd stuk terug, je weet ook wat ze aan je tekst veranderd heeft. Zo weet je zeker dat jouw tekst bewaard blijft, maar dan gewoon net iets beter.”

 

ConnConnie pasfotoie Haarlem, Speelswijs (spelbegeleiding): “Ik ervaar Marjolijn als een plezierig persoon om mee samen te werken. Zij stelt hele zinvolle en gerichte vragen waarmee je zelf aan de slag kunt. Haar advies is duidelijk en overzichtelijk.”

 

 

 

Loes Schultz, mede namens Marga Pruijt, bestuursleden Catharina Schrader Stichting: “De fantastische ondersteuning die Marjolijn ons gaf tijdens het schrijven van ons eerste projectplan maakte dat dit plan in lay-out en in overzichtelijke ordening een zeer professionele indruk op onze opdrachtgevers maakte. Ons toekomstperspectief is hierdoor sterk verbeterd.”

 

 

Harm KnoopHarm Knoop, o.a. voorganger, Jung-expert en coach: “Marjolijn heeft mij met een prachtig marketingplan geholpen helder zicht te krijgen op allerlei uiteenlopende zaken die ik onder handen heb. Door haar vragen en reflecties, zich verdiepen in mijn werk(en) en teruggeven wat zij zag in een marketingplan – met een kleurrijk schema -, kreeg ik de samenhang door en zag opeens hoe alles met elkaar te verbinden is. Fijn, zo’n professionele en prettige gesprekspartner!”

 

Meral_van_LeeuwenMeral van Leeuwen, schrijfster Het IBB-Boek: “Marjolijn heeft voor Het IBB-boek o.a. persberichten geschreven en meegedacht over hoe we de promotie rondom het boek konden vormgeven. Mede door haar inzet en creativiteit is er veel media-aandacht voor Het IBB-boek geweest en loopt de verkoop van het boek nu uitstekend.”

 

 

Bram_deWinterVisualArtBram de Winter, beeldend kunstenaar: “Marjolijn heeft mijn jubileumkunstboek geredigeerd en de verdere communicatie voor en tijdens mijn expositie verzorgd. Ze is heel goed in het totale traject binnen de marketing en communicatie. Vanaf de eerste teksten tot het eindresultaat blijft ze scherp en denkt ze constant met je mee over de volgende stap.”