Over mij

Mijn missie is het overbrengen van cultuur en geschiedenis. Ik vind het belangrijk om hier een goede manier voor te vinden zodat cultuur en geschiedenis interessant en inleefbaar zijn voor veel mensen. Dat, en ik krijg jeuk van taalfouten. Misschien ligt dat eraan dat mijn eigen naam al sinds mensenheugenis verkeerd geschreven wordt, namelijk met ‘ei’! Freud zou er wel raad mee weten.

Ik studeerde Communicatie- en informatiewetenschappen, deed de master Nieuwe media en digitale cultuur en vervolgens de bachelor Geschiedenis in deeltijd. Tijdens en na de deeltijdopleiding heb ik ook gewerkt bij verschillende scholen en musea, onder andere 7 jaar als communicatiemedewerker. Mijn ervaring ligt vooral in de culturele sector en in het onderwijs (mbo en hbo).

Daarna ben ik zelfstandige geworden, dat ging eigenlijk in verschillende stappen vanaf 2010. In januari 2015 ben ik volledig als zelfstandige van start gegaan.

Na jaren in Nieuwegein gewoond te hebben, ben ik in de zomer van 2017 met mijn gezin verhuisd naar Culemborg. En hier ligt de geschiedenis werkelijk voor het oprapen.

Meer informatie vindt u op LinkedIn: www.linkedin.com/in/mldewinter.

Mijn hobby’s zijn onder andere (moes)tuinieren, schilderen en sieraden maken.

Marjolijn de Winter

Contact

mailen        info@marjolijndewinter.nl

telefoon zwart         06- 4966 4967

Geregistreerd in het Handelsregister met KvK-nummer 56840187

Rekeningnummer: NL13 ASNB 0948 8089 50

linkedinlogotwitterlogofacebooklogo

De foto’s in de banner zijn portretfoto’s van familieleden uit de 19e en 20e eeuw. Mijn portretfoto is gemaakt door Kim Cuhfus: www.kimcuhfusbruidsfotografie.nl.