Eindwerk MATS Editorial

14-02-2020 Gisteravond was de cursus ‘Make art that sells – Editorial design, the artivist edit’ afgelopen en dit is mijn eindwerk, een illustratie bij een online artikel over het tegengaan van de opwarming van de aarde door een vegetarisch dieet en het planten van bomen. Ik heb stukjes uit het artikel genomen om spot-illustraties bij te maken onder het hoofdbeeld. Kijk op Instagram voor mijn schetsontwerp, het maakproces van een van de spots en de mini-assignment. @marjolijndewinter1

Related Posts

Ansichtkaart Culemborg

Ben je in Culemborg of kom je uit Culemborg, dan kun je nu deze kaart

Cursus Editorial design

31-01-2020 Op dit moment volg ik een online cursus bij Lilla Rogers (VS) over Editorial

Producten met mijn design

Ik heb mijn eigen winkeltjes geopend op Zazzle en Spoonflower! Je kunt er op dit