Nieuws

Maak kennis met mijn werk op de Biodiversiteitsmarkt

Maak kennis met mijn werk op de Biodiversiteitsmarkt

Aanstaande zondag 22 mei doe ik mee aan de Biodiversiteitsmarkt in de Honddijker Theetuin. Van 13 tot 16 uur kun je er kennismaken met mijn illustraties en dessins, de crowdfundingsactie voor mijn boek ‘de eik’ (loopt nog tot 25 mei) en ik verkoop planten en zaden voor een biodiverse tuin. Ook heb ik informatie bij me over Tuinhart Voorkoop, waar ik een moestuin heb. Bekijk het volledige programma:

Zondag 22 mei: landelijke dag van de biodiversiteit
De Honddijker Theetuin
van 13.00-16.00 uur

HONDDIJK 2 CULEMBORG

Crowdfunding prentenboek ‘de eik’

Crowdfunding prentenboek ‘de eik’

Vanaf Earth Day – 22 april 2022 kun je meehelpen aan de verschijning van mijn prentenboek over de eik en de eikelmuis door deel te nemen aan de crowdfunding. Ik hoop met deze actie in ieder geval voldoende geld binnen te halen om het boek te laten drukken. Bekijk de details over het aanbod hier. Natuurlijk krijg je bij elk pakket sowieso het boek, wanneer het af is. Deze exclusieve pakketten zijn er alleen nu, en zo help je het boek voor te financieren.

De actie loopt maar tot 25 mei, dus wees er op tijd bij!

Alle informatie over de crowdfunding vind je op https://www.marjolijndewinter.nl/eik

Kunstroute Culemborg

Kunstroute Culemborg

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 ben ik voor de tweede keer deelnemer aan de Kunstroute Culemborg. Dit keer laat ik mijn tekeningen en dessins zien op een zeer centrale positie: het Oude Stadhuis op de Oude Vismarkt. Samen met drie andere kunstenaars ben ik te zien in de historische vleeskelder, ingang op de Markt. Ook zijn er nog twee andere kunstenaars te zien in de foyer van het stadhuis. De kunstroute telt dit jaar maar liefst 53 kunstenaars! Ik ontmoet je graag van 12 tot 17 uur op een van beide dagen, en laat je dan mijn nieuwste werk zien.

Meer informatie: www.kunstrouteculemborg.nl