Cursus gouache niveau 1

249,95

Heb je door de workshop ‘Botanisch illustreren met gouache’ de smaak te pakken gekregen? Of heb je zelf al eens geëxperimenteerd met het materiaal? Kom dan je gereedschapskist vullen tijdens deze beginnerscursus van acht lessen. Daarnaast is het ook gewoon acht weken lang twee uur ontspannen schilderen ;).

Tijdens deze lessen gaan we werken met het boeiende en veelzijdige materiaal gouache. Aan de hand van drie verschillende schilderstijlen maken we opdrachten (realistisch voor het landschap, impressionistisch voor het stilleven en grafisch voor een illustratieopdracht). Dat klinkt spannend? Jij kunt het ook! Je leert eerst bijvoorbeeld verschillende onderdelen van een landschap schilderen, en voor het stilleven werken we met de geheimen van de kleurencirkel.

De laatste lessen werk je aan iets wat je zelf graag wilt schilderen, je eindwerk. Neem een foto, kaart of andere afbeelding mee en kies een van de stijlen die we hebben geleerd. De laatste les is er een kleine verrassing.

Dus: wil je te weten komen waarom gouache zo’n fijne verf is en wat je er allemaal mee kan? Wil je elke week een stok achter de deur om creatief bezig te zijn? Schrijf je dan in. Er zijn maar acht plekken, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. De lessen zijn in Culemborg. De prijs is inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Data (onder voorbehoud):

16, 23 en 30 november, 7, 14, 21 en 28 december, 4 of 11 januari. Laatste les met kleine verrassing.

5 op voorraad