Zomercursus gouache

249,95

Je hebt de workshop gouache gedaan en bent helemaal verslingerd aan dit medium: snap ik helemaal! Of je hebt al wat ervaring met schilderen en bent erg benieuwd naar dit medium. Speciaal voor de zomer daarom deze cursus: acht zaterdagochtenden ontspannen schilderen en meer leren over deze veelzijdige verf!

Wat gaan we doen? We maken een kleurig stilleven met fruit, een landschap en dieren in het plat vlak. Zo oefen je drie stijlen! Maar ook als je dit spannend vindt: het gaat je zeker lukken. We werken in een kleine groep, zodat ik goed kan helpen mocht dat nodig zijn. Eerdere deelnemers ervaren mijn lesstijl als prettig en aanmoedigend. Ik wil je graag helpen om het plezier te laten opborrelen en het kritische stemmetje in je hoofd even te parkeren. Schilderen is zo heerlijk rustgevend en ontspannend.

We beginnen op zaterdagochtend 29 juni. De cursus is inclusief materialen, werkbladen en versnaperingen. Ben je er klaar voor?

Data:

29 juni, 6 en 13 juli, 24 en 31 augustus, 7, 14 en 21 september.

Tijd: 10.00-12.00 uur, locatie: Coöperatie van Makers, Beesdseweg 1-1, Culemborg. Dit is een mooie lichte ruimte op loopafstand van station Culemborg.

Schrijf je in vóór 17 juni en ontvang 10% korting! Gebruik de code CURSUS10 bij het afrekenen. Wacht dus niet te lang met beslissen!

7 op voorraad